Nie bądź Pan taki Mądruś Mądraliński tylko pomóż Pan potrzebującemu.
Ja, za chorobcię, nie wiem jak na połowie kartki A4 zamieścić wszystko coście wykombinowali i to w dodatku tak, żeby postronni to zrozumieli. A jest tego sporo, o czym może zaświadczyć niedokończony PROJEKT listu otwartego do burmistrza -> TUTAJ
A ja się głupio dziwiłem czemu Dance chciało się pisać posta "ZABRZDĄCANIE w wielkim skrócie..." i właśnie się dziwić przestałem. Wyrazy uznania dla naszej Danusi i Pani Doroty z Lokalnej. Teraz to już wszystko w rękach mam.
powód: bardzo mizerna oferta Miasta skierowana w stronę rodziców/opiekunów najmłodszych członków naszej, lokalnej społeczności
cel: próba konsolidacji wielkiej grupy społecznej, która dzień w dzień spaceruje z dziecięcymi wózeczkami po drogach i bezdrożach Sulejówka w poszukiwaniu jakiejkolwiek atrakcji
intencja: budowa „BRZDĄCÓW” - ustronnych miejsc wypoczynku i rekreacji dla najmłodszych mieszkańców Naszego Miasta, w dłuższej perspektywie powstanie Klubu Mam Sulejówka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum